Ηλεκτρικές αντιστάσεις που αντέχουν στο χρόνο!

Ο ηλεκτρικός θερμαντήρας πισίνας, spa, jacuzzi και σάουνας, είναι γνωστό ότι δεν αποτελεί την πιο οικονομική λύση σε κόστος λειτουργίας θέρμανσης πισίνας. Παρ' όλα αυτά, ο ηλεκτρικός θερμαντήρας πισίνας είναι πολύ οικονομικός στην αγορά του και το πιο σημαντικό, απαιτεί πολύ μικρό όγκο για την εγκατάσταση του. Αυτά τα χαρακτηριστικά κατατάσσουν την θέρμανση πισίνας με ηλεκτρικές αντιστάσεις ανάμεσα στις πλέον δημοφιλής επιλογές. 

Εδώ και 30 χρόνια σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ηλεκτρικές αντιστάσεις θέρμανσης πισίνας και  έχουμε επιτυχώς ξεπεράσει το σημαντικότερο μειονέκτημα τους που ήταν η φθορά λόγω των αλάτων. 

Με τις συμβουλές μας για σωστή συντήρηση του ηλεκτρικού θερμαντήρα πισίνας και την υψηλή ποιότητα κατασκευής των δικών μας ηλεκτρικών αντιστάσεων, αυξάνουμε πέρα από κάθε προσδοκία την διάρκεια ζωής του ηλεκτρικού θερμαντήρα πισίνας δίνοντας αξία στην εφαρμογή σας κρατώντας την σε λειτουργία 24/7. 

Με τεχνικά μυστικά στην παραγωγή που δεν έχουν καταφέρει να αντιγράψουν ακόμη και διάσημοι οίκοι του εξωτερικού, ή που τα γνωρίζουν αλλά αδυνατούν να τα εφαρμόσουν λόγο του ότι στοχεύουν στο δυνατόν χαμηλότερο κόστος παραγωγής ή στον ελάχιστο χρόνο παραγωγής αλλά και στην επαναληψιμότητα των πωλήσεων, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι οι δικές μας ηλεκτρικές αντιστάσεις έχουν 20% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τον μέσο όρο των ηλεκτρικών αντιστάσεων νερού (αλλά και αέρα) του ανταγωνισμού. Δεν είναι απαραίτητο να μας πιστέψετε, μπορείτε να παραγγείλετε τώρα τις δικές σας ανταλλακτικές ηλεκτρικές αντιστάσεις και να το διαπιστώσετε μόνοι σας στον δικό σας θερμαντήρα πισίνας, ή spa, ή σε άλλη εφαρμογή, στην πράξη.

Ηλεκτρικός θερμαντήρας πισίνας - Τα πλεονεκτήματα

θέρμανση πισίνας με ηλεκτρικό ρεύμα

Ο ηλεκτρικός θερμαντήρας πισίνας με χρήση ηλεκτρικών αντιστάσεων έχει σημαντικά πλεονεκτήματα: 

Είναι ο πιο οικονομικός στην κτήση του τρόπος θέρμανσης πισίνας!

Οι ηλεκτρικοί θερμαντήρες πισίνας είναι μικρές αυτόνομες συσκευές που κοστίζουν ελάχιστα σε σχέση με άλλες μεθόδους όπως οι αντλίες θερμότητας, ο λέβητας ή η ηλιακή θέρμανση. Δουλεύουν χωρίς να εξαρτώνται απο καύσιμο ή ηλιοφάνεια και θερμαίνουν άμεσα την πισίνα ή spa όποτε απαιτείται.

Ηλεκτρικές αντιστάσεις θέρμανσης πισίνας με μεγάλη διάρκεια ζωής: 

Το νερό της πισίνας είναι γεμάτο με άλατα τα οποία επικάθονται επάνω στα ηλεκτρικά στοιχεία με αποτέλεσμα αυτά να καίγονται και ο ηλεκτρικός θερμαντήρας πισίνας τελικά να αχρηστεύεται. Αυτό συμβαίνει σε ηλεκτρικές αντιστάσεις που κατασκευάζονται χωρίς να ληφθεί υπ΄ όψιν η ιδιαιτερότητα της εφαρμογής της θέρμανσης πισίνας με ηλεκτρικές αντιστάσεις. Οι δικές μας αντιστάσεις θέρμανσης πισίνας είναι κατασκευασμένες ώστε να αντέχουν στον χρόνο σε σχέση με τις ηλεκτρικές αντιστάσεις πισίνας του ανταγωνισμού. 

Εξαιρετικά μικρός απαιτούμενος όγκος εγκατάστασης: 

Με το compact μεγεθός τους, οι ηλεκτρικοί θερμαντήρες πισίνας μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα σε πολύ περιορισμένο χώρο και είναι πρακτικά αόρατοι! 

Ηλεκτρικός θερμαντήρας πισίνας - Τα μειονεκτήματα

Οι ηλεκτρικοί θερμαντήρες πισίνας με χρήση ηλεκτρικών αντιστάσεων έχουν βαθμό απόδοσης 1. Αυτό σημαίνει ότι η χρήση ηλεκτρικών αντιστάσεων για την θέρμανση πισίνας είναι ένας ακριβός στην λειτουργία του τρόπος. Για παράδειγμα οι σύγχρονες αντλίες θερμότητας έχουν αντίστοιχο βαθμό απόδοσης 4. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσον αφορά την θέρμανση πισίνας με ηλεκτρικό ρεύμα, για κάθε ένα kW ηλεκτρικής ισχύος που καταναλώνουμε, παράγουμε ένα kW θέρμανσης. 

Οι ηλεκτρικές αντιστάσεις θέρμανσης πισίνας είναι αναλώσιμες. Όταν δεν είναι σωστά σχεδιασμένες, μπορούν να καούν εύκολα, αχρηστεύοντας τον ηλεκτρικό θερμαντήρα πισίνας. 

άλατα σε καμένη ηλεκτρική αντίσταση

Ανταλλακτικές ηλεκτρικές αντιστάσεις για θερμαντήρα πισίνας

ηλεκτρική θέρμανση πισίνας

Αναβαθμίστε τώρα τον δικό σας ηλεκτρικό θερμαντήρα πισίνας χρησιμοποιώντας τις ανώτερης ποιότητας κατασκευής ηλεκτρικές αντιστάσεις που θα σχεδιάσουμε και θα κατασκευάσουμε για εσάς! Δίνουμε εγγύηση ποιότητας ότι η διάρκεια τους θα ξεπεράσει κατά πολύ εκείνη των παλαιών! 

Χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες μηχανές κύρτωσης, συγκόλλησης, συμπίεσης αλλά κυρίως χρησιμοποιώντας στην πράξη τα 30 έτη εμπειρίας, σας παραδίδουμε ηλεκτρικές αντιστάσεις θέρμανσης πισίνας που διαρκούν σημαντικά περισσότερο ακόμη και απο εκείνες που χρησιμοποιούν οι ακριβότεροι θερμαντήρες νερού της Ευρωπαϊκής αγοράς.  

Ηλεκτρικές αντιστάσεις θέρμανσης πισίνας: Επαρκές στοκ αλλά και άμεση κατασκευή

Διαθέτουμε σε μεγάλη επάρκεια στοκ ηλεκτρικών αντιστάσεων για να καλύπτουμε άμεσα τις ανάγκες σας αλλά με την ευέλικτη γραμμή παραγωγής μας μπορούμε άμεσα να κατασκευάσουμε ειδικούς τύπους. Γνωρίζουμε οτι οι ηλεκτρικές αντιστάσεις πρέπει να παραδίδονται άμεσα και γι' αυτό έχουμε προβλέψει παράλληλη έκτακτη γραμμή παραγωγής για να εξυπηρετούμε αυτές τις έκτακτες ζητήσεις σας ώστε η θερμαινόμενη πισίνα ή spa σας, να παραμείνουν ζεστά. 

Αν έχετε AirBnB, ξενοδοχείο ή ξενώνα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για διαφυγόντα κέρδη, διαχείριση παραπόνων ή μείωση ακόμη και της δικής σας άνεσης αφού γρήγορα μπορείτε να αντικαταστήσετε τις καμένες αντιστάσεις του θερμαντήρα πισίνας με νέες, εξελιγμένης τεχνολογίας και ποιότητας κατασκευής.

ειδική κατασκευή ηλεκτρικής αντίστασης

Ηλεκτρικά στοιχεία θέρμανσης πισίνας σε ανταγωνιστική τιμή

κατασκευή ηλεκτρικής αντίστασης

Δεν εγγυόμαστε ότι διαθέτουμε στην αγορά τις οικονομικότερες ηλεκτρικές αντιστάσεις ή οικονομικότερους θερμαντήρες πισίνας. Εγγυώμαστε ότι διαθέτουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής, κάτι που όπως θα διαπιστώσετε, κάνει μακροπρόθεσμα τις ηλεκτρικές αντιστάσεις μας εξαιρετικά ανταγωνιστικές.

Τα υλικά κατασκευής και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα και μόνο υψηλής ποιότητας, προσεκτικά διαλεγμένα και σε τιμές που έχουμε διαπραγματευτεί και επιτύχει λόγω του μεγάλου όγκου κατανάλωσης. Ακόμη και αν βρείτε αντιστάσεις με τα ίδια κράμματα - μάλλον απίθανο -  είναι αδύνατο να τις βρείτε σε τόσο χαμηλή τιμή!

Πως καταφέρνουμε να έχουμε υψηλή ποιότητα ηλεκτρικών αντιστάσεων σε χαμηλή τιμή:

Πετύχαμε να κατασκευάσουμε ηλεκτρικές αντιστάσεις υψηλής ποιότητας, οικονομικά, κάνοντας τις δικές μας εισαγωγές πρώτων υλών,  γιατί δεν εμπιστευόμαστε τις υποσχέσεις του κάθε προμηθευτή όσον αφορά τις εγγυήσεις στους δικούς μας πελάτες. Οι παρτίδες εξετάζονται ενδελεχώς και δειγματοληπτικά αναλύονται εργαστηριακά ενώ συνοδεύονται απο όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εγκρίσεις που δεν επιβάλλει μόνο η Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία αλλά η εμπειρία μας. 

 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Όνομα*
Επώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο*
Περιοχή
Ιδιότητα*
Ιδιότητα - Παρακαλούμε συμπληρώστε
Παρακαλούμε ενημερώστε μας:
Σύσταση
Αναζήτηση στο Google
Διαφήμιση στο Google
Διαφήμιση στο FaceBook
Έχώ αγοράσει ξανά από εσάς
Ισχύς Αντίστασης (Watt)*
Τάση Λειτουργίας (V)*
Μήκος Αντίστασης (cm)
Φλάντζα / Σπείρωμα (Inches ή DN)
Αριθμός τμχ.*
Συμπληρωματικές πληροφορίες
Αποστολή