ΗΛΙΑΚΟΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΥΨΟΥΣ BRIGHT

Ο αόρατοςκομψόςcompactνόμιμοςηλιακός χαμηλού ύψους

Ηλιακός χαμηλού ύψους και χαμηλού προφίλ χωρίς δοχείο νερού

Παράγει ζεστό νερό απο τον ήλιο χωρίς να φαίνεται.

Hλιακός θερμοσίφωνας χαμηλού ύψους BRIGHT για εφαρμογές υψηλής αισθητικής και άνεσης στο ζεστό νερό χρήσης με δωρεάν ενέργεια από τον Ήλιο.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν έχει ξεχωριστό δοχείο ζεστού νερού, είναι ένας ηλιακός χωρίς καζάνι.

Με το χαμηλό ύψος του, τον κομψό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής του, δίνει την δυνατότητα της θέρμανσης νερού με ηλιακή ενέργεια ακόμη και σε εγκαταστάσεις όπου η χρήση ενός κλασσικού ηλιακού δεν ενδείκνυνται ή ακόμα και απαγορεύεται όπως σε νησιά και παραδοσιακούς οικισμούς.

αόρατος ηλιακός

Χαρακτηριστικά του ηλιακού χαμηλού ύψους BRIGHT

Ο ηλιακός χαμηλού ύψους BRIGHT διατίθεται σε δύο σειρές κατασκευής από ανοξείδωτο ή γαλβανισμένο χάλυβα ώστε να είναι κατάλληλος για χρήση σε κάθε ποιότητα νερού. Οι εσωτερικές δεξαμενές είναι κατασκευασμένες από πάχος ελάσματος 1,5mm και είναι διπλά επιστρωμένες εσωτερικά με ειδική αντιδιαβρωτική προστασία για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή.

Οι δεξαμενές προστατεύονται από ένα πολυκαρβονικό φύλλο πάχους 4mm ώστε να είναι ανθεκτικό και με υψηλή διαπερατοτητα τουλάχιστον 82%. Παρέχει προστασία από τα καιρικά φαινόμενα σφραγίζοντας το εσωτερικό του ηλιακού χαμηλού ύψους ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως μόνωση. Έχει ιδιαίτερα αυξημένη αντοχή στις UV ακτίνες του Ήλιου ώστε να διατηρεί τις αρχικές ιδιότητες του για περισσότερο απο 10 χρόνια.

Η αντιπαγωτική προστασία του ηλιακού χαμηλού ύψους BRIGHT επιτυγχάνεται με μια μηχανική βαλβίδα η οποία και ενεργοποιείται αυτόματα ώστε να μην χρειάζονται περιττές διπλές καλωδιώσεις και η χρήση ρεύματος. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπου οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές για μεγάλο διάστημα, είναι δυνατή η χρήση και μιας επιπλέον ηλεκτρικής αντίστασης.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας χαμηλού ύψους BRIGHT, σε αντίθεση με τους κλασσικούς ηλιακούς, δεν χρειάζεται συντήρηση ή πλήρωση υγρών αφού λόγω της αρχής λειτουργίας του δεν περιέχει κλειστό κύκλωμα. Το νερό χρήσης παραμένει φρέσκο, απόλυτα υγιεινό και ζεστό. Ο πρωτοπόρος σχεδιασμός του έχει βασιστεί επάνω στην βασική αρχή απορρόφησης ενέργειας και αποτελεί μια σύγχρονη και έξυπνη λύση για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης απο τον Ήλιο.

Ηλιακός χαμηλού ύψους για ανεμπόδιστη θέα!

αόρατος ηλιακός χαμηλού ύψους στην καλύτερη τιμή
ο αόρατος ηλιακός χαμηλού ύψους στην καλύτερη τιμή