Σχετικά με την εταιρία μας

Γνωρίστε την εταιρία μας (αλλά καλύτερα να μας γνωρίσετε από κοντά)

Η γενική θερμάνσεων είναι μια Ανώνυμη Εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο του Μηχανολογικού Εξοπλισμού από τα τέλη της δεκαετίας του εβδομήντα.

Μέσα από το πέρασμα του χρόνου οι συνεργασίες μας με σοβαρούς και αξιόλογους οίκους του εξωτερικού έχουν δυναμώσει και δοκιμαστεί, και έχουμε επιτυχώς καταφέρει να προσαρμόσουμε τα προϊόντα των Βορειοευρωπαϊκών κυρίως προδιαγραφών στις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες λειτουργίας της Ελλάδας.

Σήμερα η εταιρία μας είναι συνώνυμο της παραγωγής ζεστού νερού χρήσης αλλά και κάθε μορφής εναλλαγής ενέργειας με υλικά που είναι αξιόπιστα, σε λύσεις που είναι εφαρμοσμένες και με πελάτες που είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.

 

Άλλωστε αυτό πιστεύουμε πως είναι και το κύριο γνώρισμα της εταιρίας μας, ότι παρ' όλο που είναι μια ώριμη παρουσία στον χώρο, εξακολουθεί να κινείται σε φρέσκους ρυθμούς αννανέωσης, με μια ομάδα έμπειρων μηχανικών που δεν προσαρμόζουν τις ανάγκες της εφαρμογής στα διαθέσιμα προϊόντα αλλά τα προϊόντα στις απαιτήσεις του πελάτη.

Σήμερα η εταιρία μας μπορεί να προσφέρει, όχι απλά τον συμβουλευτικό της χαρακτήρα σε χρήστες και μελετητές, αλλά να αναλάβει και την αποπεράτωση του έργου, διασφαλίζοντας τελικά την σωστή εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας.

0
Αντιπροσωπείες
0
Ευχαριστημένοι πελάτες
0
Επιτυχημένα Έργα

Η πρόκληση της πρωτοποριακής τεχνολογίας είναι ότι πρέπει πρώτα να ενημερώσεις το κοινό γι' αυτήν

Η υπόσχεση μας

΄Οντας σε πλήρη φορητότητα, απαντάμε εντός δύο ωρών από όπου και αν βρισκόμαστε, οποιαδήποτε ημέρα!

Το όραμα μας

Πιστεύουμε ότι η στείρα επιχειρηματικότητα ανήκει στο παρελθόν και έτσι εντάσουμε σύγχρονες κοινωνικές δράσεις στο επιχειρηματικό σχεδιασμό της εταιρίας.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

για υπολογισμό ή προσφορά

Καλέστε μας

+30 210 96 37 227

ή στείλτε email