Ενδοδαπέδια Κανάλια & Διακοσμητικά ενδοδαπέδια Fan Coil HΙTΤΕ Trench Heating

Τα ενδοδαπέδια κανάλια fancoil της HITTE τοποθετούνται στο σημείο ακριβώς όπου βρίσκονται οι μεγαλύτερες απώλειες της σύγχρονης εφαρμογής πολλές φορές συμπληρωματικά της ενδοδαπέδιας θέρμανσης, άλλες αντικαθιστώντας την, πάντοτε όμως περιμετρικά, μπροστά ακριβώς στα ανοίγματα και στους υαλοπίνακες της εγκατάστασης. Παράλληλα αποτελούν εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο του χώρου με την διακριτική και πολυτελή εμφάνιση τους με γρίλια από ανοδιωμένο αλουμίνιο, ανοξείδωτο AISI 316L ή βαμμένες σε χρώματα RAL. 

Με ύψη που ξεκινούν από τα 65cm, τα ενδοδαπέδια κανάλια & trench convectors περιμετρικής θέρμανσης μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν σε ανακαινίσεις κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων ή όπου το διαθέσιμο βάθος είναι περιορισμένο ενώ οι απαιτήσεις σε ψύξη ή θέρμανση είναι αυξημένες.

Κατεβάστε τώρα τον κατάλογο ενδοδαπέδιων καναλιών HITTE του 2019 (En) Trench HeaterspdfHitte 2019 .pdf48.94 MB

Στείλτε μου πληροφόρηση τώρα!

FXX

Ενδοδαπέδια κανάλια fan-coil με ανεμιστήρα Inverter DC για εφαρμογές Ψύξης & Θέρμανσης

Οι τύποι ενδοδαπέδιων καναλιών FXX έχουν Γερμανικής κατασκευής ανεμιστήρα βεβιασμένης κυκλοφορίας αέρα που υποβοηθά την λειτουργία θέρμανσης και παράλληλα επιτρέπει την λειτουργία τους και σε ψύξη.

Αυτός ο τύπος οικονομικού ενδοδαπέδιου καναλιού - Trench Heating - χρησιμοποιείται ως κύρια πηγή θέρμανσης του χώρου και ως ένα αποτελεσματικό φράγμα αέρα μπροστά από μεγάλους υαλοπίνακες ενώ ταυτόχρονα εξαλείφει τα συμπυκνώματα υγρασίας από αυτούς.

Οι ανεμιστήρες είναι inverter και λειτουργούν με συνεχές ρεύμα στα απολύτως ασφαλή 24V το οποίο όχι μόνο εξασφαλίζει μεγάλη οικονομία αλλά επίσης και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου καθιστώντας τα έτσι ιδανικά για χρήση σε κρεββατοκάμαρες, παιδικά δωμάτια, δωμάτια ξενοδοχείων κ.α.

Στο εξωτερικό και κυρίως στις Βόρειες χώρες, ο τρόπος θέρμανσης με ενδοδαπέδια κανάλια ή ενδοδαπέδιους θερμοπομπούς αλλιώς γνωστό ως trench heating ή trench convectors είναι ένας απο τους πλέον διαδεδομένους και καθιερωμένους τρόπους αποτελεσματικής θέρμανσης που τώρα μπορεί να γίνει και οικονομικά.

(μόνο για εφαρμογές θέρμανσης)

Χαρακτηριστικά ενδοδαπέδιων καναλιών

❏ Επιλογή υλικού του σώματος (κουτιού) - ανοξείδωτο ή σιδερένιο βαμμένο ηλεκτροστατικά με μαύρη πούδρα FeZn

❏ Επιλογή χρώματος περιμετρικής κορνίζα (χειλάκι) ανάμεσα σε φυσικό αλουμίνιο, ανοιχτό μπρονζέ ή σκούρο μπρονζέ και επιπλέον επιλογή ανάεσα σε δύο τύπους P & F (δείτε αναλυτικά στον κατάλογο)

❏ Εναλάκτης - στοιχείο από CuAl με εξαεριστικό και και ορειχάλκινες συνδέσεις ½” 

❏ Φυγοκεντρικό ανεμιστήρα inverter DC 24V με μεταλλικό προστατευτικό

❏ Αποστάτες για προστασία της γεωμετρίας του κουτιού κατά την εγκατάσταση και έγχυση του μπετόν

❏ Προστατευτικά μεταλλικά καλύμματα για προστασία των υδραυλικών και ηλεκτρικών συνδέσεων

❏ Συνδέσεις αποστράγγισης για  χώρους με μεγάλη υγρασία όπως πισίνες, μπάνια και σάουνες και για συνδυασμένη χρήση θέρμανσης και ψύξης

❏ Σετ στήριξης και ρύθμισης ύψους

❏ Προστατευτικό κάλυμμα MDF 18mm για να προφυλάσει από βρωμιές και σκόνη το μηχάνημα κατά την εγκατάσταση

Σε τρεις βασικούς τύπους

❏ FXX για χρήση σε θέρμανση σε ξηρό περιβάλλον όπως γραφείο, σπίτι, κ.α.

❏ FWH για χρήση σε περιβάλλον με αυξημένη υγρασία όπως πισίνες, μπάνια, σάουνες

FCX για συνδυασμένη λειτουργία θέρμανσης & ψύξης, με φυσική αποροή ή με αντλία συμπυκνωμάτων

διακοσμητικά fancoil

Ειδικά σχέδια κατόπιν παραγγελίας!

Δυνατότητα σχεδιασμού και κατασκευής εξατομικευμένων τύπων κατάλληλων για τα πλέον απαιτητικά project όπως καμπύλα, με αόρατες συνδέσεις, γωνιακά, κ.α. Δυνατότητα βαφής του εναλλάκτη και των γριλών σε χρώματα παλέτας RAL. Απλά ζητήστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας! 

Υπολογισμός Ισχύος

Διαστάσεις Ύψος (Βάθος) x Πλάτος & Γρίλιες

Τα διαθέσιμα μήκη ποικίλουν από 80cm έως 4m αυξάνοντας ανά 10cm και υπάρχει δυνατότητα ειδικής κατασκευής όπως άδειων συμπληρωματικών κουτιών με ενιαία γρίλια, διαμοιρασμένα με ενιαία γρίλια, ειδικών εναλλακτών για μεγαλύτερη αποδιδόμενη ισχύ, κ.α. Δυνατότητα βαφής του εναλλάκτη και των γριλών σε χρώματα παλέτας RAL.