Ενδοδαπέδια Διακοσμητικά Fan Coil HΙTΤΕ

Τα ενδοδαπέδια fan coil της HITTE τοποθετούνται στο σημείο ακριβώς όπου βρίσκονται οι μεγαλύτερες απώλειες της σύγχρονης εφαρνογής: Μπροστά ακριβώς στα ανοίγματα και στους υαλοπίνακες. Παράλληλα αποτελούν εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο του χώρου με την διακριτική και πολυτελή εμφάνιση τους. 

Με ύψη που ξεκινούν από τα 65cm μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν σε ανακαινήσεις ή όπου το διαθέσιμο βάθος είναι περιορισμένο.

FXX

Ενδοδαπέδια Διακοσμητικά fan-coil με ανεμιστήρα για εφαρμογές Ψύξης & Θέρμανσης

Οι τύποι FXX έχουν ανεμιστήρα βεβιασμένης κυκλοφορίας αέρα που υποβοηθά την λειτουργία θέρμανσης και επιτρέπει την λειτουργία τους και σε ψύξη.

Αυτός ο τύπος ενδοδαπέδιου φαν κοιλ χρησιμοποιείται ως κύρια πηγή θέρμανσης του χώρου και ως ένα αποτελεσματικό φράγμα αέρα μπροστά από μεγάλους υαλοπίνακες ενώ ταυτόχρονα εξαλείφει τα συμπυκνώματα από αυτούς.

Οι ανεμιστήρες λειτουργούν με συνεχές ρεύμα στα ασφαλή 24V το οποίο όχι μόνο εξασφαλίζει μεγάλη οικονομία αλλά επίσης και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου καθιστώντας τα έτσι ιδανικά για χρήση σε κρεββατοκάμαρες, παιδικά δωμάτια, δωμάτια ξενοδοχείων κ.α.

(μόνο για εφαρμογές θέρμανσης)

Χαρακτηριστικά

❏ Επιλογή υλικού του σώματος (κουτιού) - ανοξείδωτο ή σιδερένιο βαμμένο ηλεκτροστατικά με μαύρη πούδρα FeZn

❏ Επιλογή χρώματος περιμετρικής κορνίζα (χειλάκι) ανάμεσα σε φυσικό αλουμίνιο, ανοιχτό μπρονζέ ή σκούρος μπρονζέ και επιπλέον επιλογή ανάεσα σε δύο τύπους P & F (δείτε αναλυτικά στον κατάλογο)

❏ Εναλάκτης - στοιχείο από CuAl με εξαεριστικό και και ορειχάλκινες συνδέσεις ½” 

❏ Φυγοκεντρικό ανεμιστήρα DC 24V με μεταλλικό προστατευτικό

❏ Αποστάτες για προστασία της γεωμετρίας του κουτιού κατά την εγκατάσταση και έγχυση του μπετόν

❏ Προστατευτικά καλύμματα για προστασία των υδραυλικών και ηλεκτρικών συνδέσεων

❏ Συνδέσεις αποστράγγισης για  χώρους με μεγάλη υγρασία όπως πισίνες, μπάνια και σάουνες και για συνδυασμένη χρήση θέρμανσης και ψύξης

❏ Σετ στήριξης και ρύθμισης ύψους

❏ Προστατευτικό κάλυμμα MDF 18mm για να προφυλάσει από βρωμιές και σκόνη το μηχάνημα κατά την εγκατάσταση

Σε τρεις βασικούς τύπους

❏ FXX για χρήση σε θέρμανση σε ξηρό περιβάλλον όπως γραφείο, σπίτι, κ.α.

❏ FWH για χρήση σε περιβάλλον με αυξημένη υγρασία όπως πισίνες, μπάνια, σάουνες

FCX για συνδυασμένη λειτουργία θέρμανσης & ψύξης, με αντλία συμπυκνωμάτων

διακοσμητικά fancoil

Ειδικά σχέδια κατόπιν παραγγελίας!

Δυνατότητα σχεδιασμού και κατασκευής εξατομικευμένων τύπων κατάλληλων για τα πλέον απαιτητικά project όπως καμπύλα, με αόρατες συνδέσεις, γωνιακά, κ.α. Δυνατότητα βαφής του εναλλάκτη και των γριλών σε χρώματα παλέτας RAL. Απλά ζητήστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας! 

Υπολογισμός Ισχύος

Διαστάσεις Ύψος (Βάθος) x Πλάτος & Γρίλιες

Τα διαθέσιμα μήκη ποικίλουν από 80cm έως 4m αυξάνοντας ανά 10cm και υπάρχει δυνατότητα ειδικής κατασκευής όπως άδειων συμπληρωματικών κουτιών με ενιαία γρίλια, διαμοιρασμένα με ενιαία γρίλια, ειδικών εναλλακτών για μεγαλύτερη αποδιδόμενη ισχύ, κ.α. Δυνατότητα βαφής του εναλλάκτη και των γριλών σε χρώματα παλέτας RAL.