ΠΡΟΦΙΛ - ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΝ

Η γενική θερμάνσεων είναι μια Ανώνυμη Εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο του Μηχανολογικού Εξοπλισμού από τα τέλη της δεκαετίας του εβδομήντα.  Μέσα από το πέρασμα του χρόνου οι συνεργασίες μας με σοβαρούς και αξιόλογους οίκους του εξωτερικού έχουν δυναμώσει και δοκιμαστεί, και έχουμε επιτυχώς καταφέρει να προσαρμόσουμε τα προϊόντα των Βορειοευρωπαϊκών προδιαγραφών στις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες λειτουργίας της Ελλάδας.

Σήμερα η εταιρία μας είναι συνώνυμο της παραγωγής ζεστού νερού χρήσης αλλά και κάθε μορφής εναλλαγής ενέργειας με υλικά που είναι αξιόπιστα, σε λύσεις που είναι εφαρμοσμένες και με πελάτες που είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.

Άλλωστε αυτό πιστεύουμε πως είναι και το κύριο γνώρισμα της εταιρίας μας, ότι παρ' όλο που είναι μια ώριμη παρουσία στον χώρο, εξακολουθεί να κινείται σε φρέσκους ρυθμούς αννανέωσης, με μια ομάδα έμπειρων μηχανικών που δεν προσαρμόζουν τις ανάγκες της εφαρμογής στα διαθέσιμα προϊόντα αλλά τα προϊόντα στις απαιτήσεις του πελάτη.

Σήμερα η εταιρία μας μπορεί να προσφέρει, όχι απλά τον συμβουλευτικό της χαρακτήρα σε χρήστες και μελετητές, αλλά να αναλάβει και την αποπεράτωση του έργου, διασφαλίζοντας τελικά την σωστή εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας.

 

 

 
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ενδεικτικά Προϊόντα
 
Παρουσίαση

1714 n still01

Olimpia Splendid SLR smart, SL smart

Νέο λεπτό fan coil με πάχος μόνο 129 mm

Διαθέτει προαιρετικά θερμαντικό στοιχείο για επιπλέον θέρμανση με ακτινοβολία

Μοντέρνος Compact σχεδιασμός Full Flat

Αναλογική ρύθμιση στροφών στον ανεμιστήρα

Ακριβή ρύθμιση θερμοκρασίας με εξελιγμένα ηλεκτρονικά

Αθόρυβη λειτουργία

Ακόμη καλύτερη τιμή

περισσότερα...

 


Αντλίες Θερμότητας Οlimpia Splendid

 

sherpa-01 sherpa-02

Inverter Αντλίες Θερμότητας για ψύξη, θέρμανση και παργωγή ζεστού νερού χρήσης. Υψηλός βαθμός απόδοσης COP>4.

Μονοφασικές 7,11,13 και 16kw Τριφασικές 13,16 kw.

περισσότερα...


973-3

Ενδοδαπέδιo fan coil. 

Ιταλικός σχεδιασμός και ποιότητα με κονβέκτορες Arthema

περισσότερα...